O NAMA - GLOBAL NEKRETNINE

Go to content

Main menu:

O NAMA
Naslovna  /  O nama  /  Ponuda  /  Saveti /  Korisno  /  Kontakt
Dragi posetioci,

dobro došli na stranice agencije "Global nekretnine"  iz Paraćina.
Nakon nekoliko godina provedenih u ovom poslu donela sam odluku da osnujem agenciju pod nazivom "Global nekretnine".
Sam naziv firme predstavlja prepoznatljiv poslovni imidž koji se zasniva na, pouzdanosti, ozbiljnosti, poverenju i diskreciji. Tokom svih ovih godina, savesnim i stručnim radnjama u  funkciji zaštite interesa, rastao je i broj zadovoljnih klijenata koji su preko nas završili kupoprodajne transakcije.
Od samog početka radi se na poslovnom konceptu:

"Transakcija je uspešno obavljena samo onda kada su tu prisutna tri učesnika
u poslu, to jest kupac i prodavac  potpuno zadovoljni sa posrednikom."

To je naša misija i to pokušavamo da sprovedemo u život sve ove godine rukovodeći se da je samo "najbolje dovoljno dobro". Poslovnom uspehu agencije doprinelo je pre svega poverenje, veliko iskustvo, angažovanje stručnih saradnika, tako da agencija poseduje najveću ponudu nekretnina u vidu stanova, kuća, lokala, placeva, vikendica, seoskih domaćinstava, gradskog građevinskog zemljišta i na hiljade zadovoljnih klijenata. Sve to je zahvaljujući striktnoj pravnoj kontroli, maksimalnoj proveri dokumentacije i kvalitetno urađenim ugovorima je ono što ovu agenciju izdvaja na tržištu nekretnina u gradu Paraćinu i Pomoravlju. Način rada i predanost poslu istakli su našu firmu na tržištu nekretnina kao veoma sigurnog i pouzdanog partnera svakoj porodici, pojedincu ili preduzeću koji se odluči da prodaje ili kupuje nepokretnost.

Sve što treba da učinite jeste da pozovete ili nas kontaktirate putem mail-a, obratite nam se i krenimo zajedno u korak sa Vama u Global-u.

Hvala Vam na vašem vremenu koje ste odvojili,
Sa najboljim željama, Vaša agencija "Global nekretnine"

Mitić Mimica
vlasnik agencije "Global nekretnine"
                            
Osnovna delatnost agencije
                                                      
 • posredovanje u prodaji, kupovini i zakupu nekretnina
 • prikupljanje zahteva za prodaju, kupovinu, zamenu, izdavanju nekretnina
 • procenu nekretnina
 • oglašavanje nekretnina
 • pronalaženju kupca
 • pozicioniranje svake nekretnine na tržištu
 • prezentovanje nekretnina
 • terenski rad u smislu razgledanja nekretnina
 • pomoć u rešavanju pravnih pitanja koja se tiču nekretnina
 • prenos i uknjženje nekretnina
 • izrada kupoprodajnih Ugovora
 • pomoć u legalizacija nelegalno izgrađenih objekata
 • pomoć u obezbeđenju dokumentacije za stambene kredite i realizaciju stambenih kredita u saradnji sa poslovnim bankama
                   
                       
                             
UŠTEDITE VAŠE VREME I TRUD ...
    U korak sa Vama u Global-u

Klijente pratimo od pronalaženja nekretnina koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama, prezentacije i obilaska nekretnine na terenu, provere statusa nekretnine u katastru. Dovodimo u neposredan kontakt prodavca i kupca radi sporazumnog utvrđivanja cene do zaključenja predugovora, ugovora o kupoprodaji kao i pravnu i profesionalnu podršku do primopredaje nekretnine novom vlasniku i uknjižbe u katastar.
    
Po čemu se izdvajamo

Poslovnom uspehu agencije doprinelo je pre svega poverenje, veliko iskustvo, angažovanje stručnih saradnika tako da agencija poseduje najveću ponudu nekretnina i na hiljade zadovoljnih klijenata.
To postižemo zahvaljujući striktnoj pravnoj kontroli, maksimalnoj proveri dokumentacije, kvalitetno urađenim ugovorima i to je ono što ovu agenciju izdvaja i čini liderom na tržištu nekretnina u gradu Paraćinu i Pomoravlju.
ISTORIJAT


Prvi počeci su bili 1998. god kao agenta prodaje, što nakon iskustva rezultira registrovanjem sopstvene firme, Agencije za promet nekretnina "Global" 08.06.2000. godine. U prostoriji od 16 m2 (kod Opštine) u ul. Tome Živanovića 20 uz skroman početni kapital, nekoliko zaposlenih ljudi, jedna telefonska linija, računar i mali obim oglašavanja ali sa puno entuzijazma, upornosti i velikom željom za uspehom. U početku bila je to samo jedna mala agencija koja se pojavila na tržištu koje se tek formiralo a u 2009. godini agencija  "Global" se seli u veći prostor u ul. Vojvode Mišića 29, lok.5 (prema auto putu) gde se i dan danas nalazi sedište firme

Novembra 2013. godine usvajanjem Zakona o posredovanju u  prometu i zakupu nepokretnosti (Sl.glasnik RS br.95/2013) započela je nova etapa za posrednike. Uvođenjem obaveznog polaganja stručnog ispita za agente za   nekretnine i uvođenjem obaveznog upisa u Registar posrednika u prometu nekretnina omogućili su nam još bolje uslove za rad i napredovanje.

Agencija "Global nekretnine" je  upisana u Registar posrednika  pod rednim brojem 138 i dobila  je licencu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacije Srbije.
Onda
Sada
 
Back to content | Back to main menu